Fietsen

Assortiment

Bij Tweewielercentrum Zevenbergen vindt u een zeer uitgebreide collectie fietsen voor het dagelijkse gebruik. Of het nu is voor het woon-werk verkeer, de boodschappen of het wegbrengen van de kinderen. Wij hebben altijd de fiets die bij u past. Belangrijke kenmerken van onze alledaagse fietsen zijn: praktisch, degelijk en onderhoudsvriendelijk. In onze winkels staat een uitgebreid assortiment klaar voor een proefritje.

Stadsfiesten

Fietsen in de meest praktische zin van het woord en geschikt voor bijna alle doeleinden. Voorzien van een geheel gesloten kettingkast en een ingebouwd versnelling- en remsysteem. De “Hollandse” weersomstandigheden hebben minder vat op die gesloten systemen, dus minder onderhoud en meer zorgeloos fietsen! Uiteraard is een betrouwbaar verlichtingssysteem aanwezig. En ook een robuuste bagagedrager met snelbinders ontbreekt niet.

Lifestyle fietsen

Je wilt een relaxte fiets voor door de stad, naar het werk, school of gewoon om lekker te cruisen. Niet zo’n standaard model waar iedereen al op rijdt maar iets leuks, geks of opvallends. Op dit moment zijn de oude bakkersfietsen bijzonder populair. Lekker degelijk en alles kan mee in het kratje voor op de fiets. Kom langs en maak een keuze uit de vele verschillende varianten.

Moederfietsen

Een moederfiets is een fiets die meer dan andere fietsen voldoet aan de hoge, praktische eisen die moeders aan hun fietsen stellen. Zo moeten niet alleen de kinderen veilig kunnen worden vervoerd, ook moeten de buggy, luiers, kleertjes en boodschappen mee kunnen. Verder moeten ze, vanzelfsprekend, lekker fietsen en er bij voorkeur een beetje leuk uitzien. Dit alles zorgt er voor dat een moederfiets niet zomaar een fiets is met een kinderzitje. De ontwerpers zijn opnieuw rond de tekentafel gaan zitten en hebben samen met de moeders de fietsen ontwikkeld. Het resultaat is een zeer solide en praktische moederfiets, die inmiddels bij bijna alle moeders op de verlanglijst staat.

Hybride fietsen

Op een hybride toerfiets kunt u op een ontspannen wijze heerlijk fietsen. U kunt kiezen voor een model met 24 of meer versnellingen, waarmee u ook in een meer heuvelachtig terrein uit de voeten kunt. Kiest u liever voor gemak, dan is een fiets met bijvoorbeeld 8 of 11 versnellingen weggewerkt in de naaf beter geschikt. Wat u ook zoekt, bij Tweewielercentrum Zevenbergen vindt u altijd een fiets die bij u past.Kinderfietsen

Kinderen vallen op het uiterlijk. Mooie kleuren, het blitse frame of de stoere dikke banden. Ouders gaan graag ’n stapje verder: ‘hoe zit het met de veiligheid, de degelijkheid, hoe lang gaat de fiets mee?’ Stoer, leuk of hip. Het staat nooit alleen. Bij Tweewielercentrum Zevenbergen gaat het altijd samen met veiligheid en degelijkheid. Opvallende verlichting en reflectie, een degelijke constructie van frame en betrouwbare remmen.